Nők-őre teakeverék 50g

Nők-őre teakeverék 50g

Nőgyógyászati és menstruációs problémákra, gyulladásokra ajánlott összetevőket tartalmaz. Segítheti a serdülőkori és a változókori panaszokat. Jótékony hatása lehet a női belső szervekre.

 

Összetevők: cickafark, pásztortáska, palástfű, orvosi zsálya, körömvirág

 

Elkészítés: 1 evőkanálnyi mennyiséget leforrázunk 2,5 dl vízzel, majd lefedve állni hagyjuk 10-15 percig, ezután leszűrjük. Naponta maximum 2 csészével ihatunk belőle.

 

A teakeveréket folyamatosan 8 hétig fogyaszthatjuk, majd tartsunk 2 hét szünetet.

 

Gyermekek, kismamák ne fogyasszák!

 

A gyógynövények hatóanyagai segíthetik a gyógyulás folyamatát, de az orvosi vizsgálatokat, orvosi ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik!

1 190 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Összetevők:

Cickafark: Növényi ösztrogént tartalmaz, női betegségekre, menstruációs zavarokra, meddőség ellen ajánlott. Kiváló gyulladáscsökkentő, hüvely- és méhgyulladásra, nyálkahártya gyulladás esetén is használható. Csökkenti a menstruációs vérzést és görcsöket.

 

Pásztortáska: Vértisztító, vérzéscsillapító. Javítja a keringést, értisztító, méhizmokat stimulálja, görcsoldó hatású.

Palástfű: Nőgyógyászati problémák növénye, endometriózisra, gyulladásos betegségekre, menstruációs problémákra, változókori panaszokra használjuk. Méherősítő, fájdalomcsillapító.

Orvosi zsálya: Ösztrogénszerű hatóanyagai miatt fájdalmas menstruáció és változókori panaszok enyhítésére is alkalmazhatjuk, izzadásgátló, gyulladásgátló, fertőtlenítő hatású.

Körömvirág: Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatású.

Adatok
Cikkszám
00010
Tömeg
50 g/db
Webáruház készítés