Köszönök mindent tanárbácsi - Ölelés felirattal - Gyógynövényes teakeverék 50g

Köszönök mindent tanárbácsi -  Ölelés felirattal - Gyógynövényes teakeverék 50g
Köszönök mindent tanárbácsi -  Ölelés felirattal - Gyógynövényes teakeverék 50g

Kellemes ízű, ellazító, nyugtató összetevőket tartalmazó szálas teakeverék, mely a szervezet ellenállóképességét is növelheti.


Összetevők: levendula, citromfű, hibiszkusz, kasvirág, orvosi zsálya


Elkészítés: 1 csapott evőkanálnyi mennyiséget leforrázunk 2,5 dl vízzel, majd lefedve állni hagyjuk 10-15 percig. Ezután leszűrjük és langyosan vagy akár hidegen is fogyaszthatjuk. Naponta 1 csészényi ajánlott.


A teakeveréket folyamatosan 8 hétig fogyaszthatjuk, majd tartsunk 2 hét szünetet.

(A tasak hátulja üres, így oda személyes üzenet, aláírás, rajz, stb. szabadon alkotható).

Gyermekek, kismamák ne fogyasszák!


A gyógynövények hatóanyagai segíthetik a gyógyulás folyamatát, de az orvosi vizsgálatokat, orvosi ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik!

1 190 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Összetevők:


Levendula: Feszültségoldó, nyugtató hatású, szorongás kezelésére is alkalmas. Jó hatással van az idegekre, ideges eredetű panaszokra, az alvás minőségét is javítja.


Citromfű: Idegerősítő, még enyhe depresszió oldásában is nagy jelentőséggel bíró növény. Nyugtatólag hat az idegekre, támogatja a szív- és érrendszer munkáját. Görcsoldó hatása is ismert. Alvási zavarokra, ideges eredetű gyomor és szívpanaszokra is használhatjuk.


Hibiszkusz: Ellenállóbbá teszi a szervezetet, immunerősítő, antioxidáns hatással bír, helyrebillenti a hormonháztartást.


Kasvirág: Fokozza a szervezet természetes ellenállóképességét, immunstimuláns, vírus- és baktériumellenes tulajdonságokkal rendelkezik továbbá kimutatták gyulladásellenes hatását is. Adaptogén növényként fokozza az alkalmazkodó képességünket a fizikai és lelki megterhelésekkel szemben.


Orvosi zsálya: Általános jótékony hatással rendelkezik, mely összefogja a teakeveréket.
Adatok
Cikkszám
0034
Webáruház készítés